ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Τι περιλαμβάνει το πακέτο

Υπηρεσία Ηλεκτρονικών Πληρωμών με Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτας

Συνδέει το σύστημα παραγγελιών με τη δικτυακή πύλη πληρωμών σας. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να δέχεστε ηλεκτρονικές πληρωμές απευθείας στο λογαριασμό σας (τα χρήματα δεν περνούν από εμάς).

Προηγμένες προωθητικές ενέργειες

Τρέξτε πολλαπλές διαφημιστικές καμπάνιες σαν επαγγελματίας. Αυτό το πληρωμένο σχέδιο επιτρέπει ακρίβεια στις πωλήσεις μέσω του διαχωρισμού των πελατών και της δημιουργίας στοχευμένων προφίλ, προκειμένου να επιτύχετε και να παρακολουθείτε πολλαπλούς στόχους μάρκετινγκ.

Πρόσθετο κουμπί για παραγγελίες μέσω της ιστοσελίδας σας

Θα προστεθεί ένα κουμπί “Δες το Μενού & Παράγγειλε” στην ιστοσελίδα σας ώστε να αρχίσετε άμεσα να λαμβάνετε παραγγελίες.

Πρόσθετο κουμπί για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας σας

Θα προστεθεί ένα κουμπί «Κράτηση Τραπεζιού» στην ιστοσελίδα σας ώστε οι πελάτες σας να μπορούν εύκολα να κάνουν κράτηση στο κατάστημά σας.

Παραγγελίες με έξυπνους συνδέσμους του Facebook

Οι σύνδεσμοι αυτοί επιτρέπουν στους πελάτες σας να παραγγέλνουν κατευθείαν από τη σελίδα της επιχείρησής σας στο Facebook, ενώ συγχρόνως ελκύονται από τις ενεργές προσφορές σας που εμφανίζονται στην κορυφή του μενού σας.

Παραγγελία από κινητά

Το σύστημα ηλεκτρονικής παραγγελίας μας λειτουργεί επίσης και σε κινητές συσκευές.

Παραγγελία σε πραγματικό χρόνο

Κρατάμε τον πελάτη σας απασχολημένο ενώ εσείς βλέπετε την παραγγελία και εμφανίζετε την επιβεβαίωση της παραγγελίας σε πραγματικό χρόνο.

Επιλογή ανέπαφης παράδοσης & παραλαβής

Ενεργοποιήστε την ανέπαφη παράδοση (στο σπίτι ή στο πεζοδρόμιο) και κρατήστε το προσωπικό και τους πελάτες σας ασφαλείς και την επιχείρησή σας σε λειτουργία.

Λειτουργία διακοπών

Βάλτε άμεσα σε αναμονή μια ή περισσότερες υπηρεσίες (πχ διανομή ή παραλαβή από το κατάστημα), για ένα σύντομο χρονικό διάστημα ή ακόμα αλλάξτε το ωράριο εξυπηρέτησής σας σε διακοπές, εθνικές εορτές ή οποιαδήποτε άλλη ημέρα.

d

Παραγγελία εκ των προτέρων για κρατήσεις

Όταν είναι ενεργοποιημένο, αυτό το χαρακτηριστικό επιτρέπει στους πελάτες να παραγγείλουν φαγητό εκ των προτέρων καθώς κάνουν μία κράτηση τραπεζιού.

Εικόνες στο μενού

Σας παρέχουμε μία δωρεάν συλλογή φωτογραφιών από εικόνες νόστιμων φαγητών. Μη διστάσετε να τις χρησιμοποιήσετε ή να ανεβάσετε τις δικές σας για να δημιουργήσετε μενού με εξαιρετική εμφάνιση.

9

Παραγγελία για αργότερα

Δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να παραγγείλουν τώρα και να προγραμματίσουν παραλαβή ή παράδοση για αργότερα. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να δέχεστε παραγγελίες 24/7 και να κερδίζετε χρήματα ενώ κοιμάστε!


Ορίστε τις δικές σας περιοχές εξυπηρέτησης

Δεν έχει σημασία πόσο μεγάλη ή μικρή. Με το εργαλείο διαμόρφωσης παραδόσεων, μπορείτε απλά να ορίσετε τη ζώνη παράδοσης που θέλετε να εξυπηρετείτε και να την επεξεργαστείτε αργότερα, ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Λεπτομερείς αναφορές

Πάρτε επιχειρηματικές αποφάσεις βασιζόμενοι στα σχετικά δεδομένα από τον πίνακα εκθέσεων.

Τρέξτε μια προωθητική καμπάνια

Βάλτε σχεδόν οποιαδήποτε προωθητική ενέργεια μπορείτε να σκεφτείτε. Τώρα ήρθε η ώρα να τρέξετε αυτή τη καμπάνια που πάντα θέλατε.

Ακαταμάχητες προσφορές για νέους πελάτες

Μετατρέψτε τις επισκέψεις της ιστοσελίδας σας σε παραγγελίες. Σφραγίστε τη συμφωνία προσφέροντας μια ελκυστική προσφορά στην πρώτη παραγγελία.

l

Χρησιμοποιήστε διαφημιστικά φυλλάδια

Προβληθείτε και οδηγήστε νέους και παλιούς πελάτες να παραγγείλουν ηλεκτρονικά με το άμεσο εργαλείο σχεδίασης φυλλαδίων μας.

L

Στείλτε προσκλήσεις για ηλεκτρονική παραγγελία

Έχετε πελάτες που δεν έχουν δοκιμάσει να παραγγείλουν ηλεκτρονικά ακόμα; Εισάγετε τις επαφές τους και στείλτε τους πρόσκληση για online παραγγελία και αυξήστε τις πωλήσεις του εστιατορίου σας.

Ελεγκτής κατάταξης ιστοσελίδας με πρακτικά Tips

Χρησιμοποιήστε το εργαλείο ελέγχου υγείας μαζί με τον σαρωτή βελτιστοποίησης μας για να εξασφαλίσετε ότι η ιστοσελίδα του εστιατορίου σας είναι πάντα βελτιστοποιημένη στην Google για μέγιστα αποτελέσματα αναζήτησης (και πωλήσεων).

Αναλύστε Αυτόματα το Εταιρικό σας Προφίλ στη Google

Λάβετε βήμα-προς-βήμα συμβουλές βελτιστοποίησης για την εταιρική σας καταχώρηση στη Google και σιγουρευτείτε ότι οι πελάτες σας μπορούν να παραγγείλουν από εσάς ηλεκτρονικά.

l

Ενσωματώσεις τρίτου λογισμικού

Συνδέστε τον DeliveryBOX λογαριασμό σας με δωρεάν λογισμικό παρακολούθησης παραδόσεων, διάφορα POS, προγράμματα για πιστούς πελάτες, και άλλα.

L

Επεξεργαστής αποδείξεων πολλαπλών προτύπων

Παραμετροποιήστε τις αποδείξεις του εστιατορίου σας για τους πελάτες και το προσωπικό. Μπορείτε ακόμα και να διαφημίσετε τις προσφορές σας και να εξασφαλίσετε μελλοντικές πωλήσεις.

PREMIUM ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Οι παρακάτω υπηρεσίες είναι ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΕΣ

Ιστοσελίδα βελτιστοποιημένη για πωλήσεις

Φτιάξτε αμέσως έναν ιστότοπο φιλικό προς τα κινητά που είναι ιδιαίτερα βελτιστοποιημένος για τις μηχανές αναζήτησης. Ο τομέας περιλαμβάνεται, αλλά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν υπάρχον. Τα πάντα είναι σχεδιασμένα ώστε να παράγουν περισσότερες ηλεκτρονικές παραγγελίες.

19€ ανά μήνα

Εφαρμογές με το δικό σας λογότυπο για Android & iOS συσκευές

Αποκτήστε τις δικές σας εφαρμογές για κινητά και tablets με το δικό σας λογότυπο ώστε οι πελάτες σας να σας έχουν πάντα μαζί τους, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να παραγγείλουν ή να κάνουν κράτηση στο κατάστημά σας με το πάτημα ενός κουμπιού.

39€ ανά μήνα
Τις PREMIUM ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ μπορείτε να τις ενεργοποιήσετε ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ κατά την ολοκλήρωση της αγοράς.